A frissen a sütőből kivett almáspite, a gőzölgő kávé, a hűvös tengeri szellő…

Elég rágondolnod és szinte már érzed is, ugye?
Az illatokkal kapcsolatos élményeink nagyon erősen élnek bennünk és az egyes illatokhoz gyakran erős érzelmi szálak fűznek minket.
Nem csoda, hiszen ez az egyik legősibb érzékelésünk. Az illatok az agyunk limbikus részébe érkeznek, ahol az érzelmek, hangulatok, emlékek tárolódnak.

Az illatok hatással lehetnek az egészségünkre, a memóriánkra, motivációnkra, közérzetünkre, és még a szexuális életünkre is.

 

 

 

 

Egyes kutatások szerint az érzelmeink 75%-át az illatok okozzák.
Ha ez így van, miért ne használnánk ki tudatosan?

Szerettük volna megkönnyíteni az esszenciális olajokkal való ismerkedés első lépését,
mert tudjuk, hogy a kínálat óriási, rengeteg illat közül választhatunk és nem könnyű
elsőre eldönteni, melyiket is próbálja ki az ember.

Ezért összeállítottunk egy aroma csomagot a 4 kedvenc illatunkból,
(ami tapasztalatunk szerint a legnépszerűbb is).

 

 

 

Mi van a csomagban?

Levendula olaj minta
Citromolaj minta
Vadnarancs olaj minta
Borsmenta olaj minta

Meghívó egy zártkörű online aromapartira, ahol segítünk kicsit eligazodni az esszenciális illóolajok világában, hogy a lehető legjobban ki tudd használni a mintákat, amiket a csomagban kapsz!

A csomag értéke: 6.500 Ft + postaköltség

Most viszont a csomag csak 1 Ft-ba kerül (+ a postaköltség)!

Így a próbacsomagod mindössze 990 Ft -ért a tiéd lehet!

 

Mit érdemes tudni az olajokról?

Levendula olaj – regenerál és nyugtat egyszerre

A levendula leginkább nyugtató hatásáról ismert, de képes arra is, hogy enyhítse a különféle bőrirritációkat, ami jó hír az érzékeny bőrűek számára. Virágos, könnyű illata segít az ellazulásban, esténként a halántékra cseppentve, a talpunkba masszírozva, vagy akár a fürdővízbe csepegtetve támogatja a pihentető alvást és relaxációt.

 

 

Citromolaj – vidámság és frissesség

Számomra (Szilvi) a legédesebb illat a világon, minden fanyarsága ellenére, mert azokat a drága emlékeket juttatja eszembe, amikor nagymamám ölelő karokkal és citromos, fűszeres illattal teli meleg konyhában várt vasárnaponként. Sütéshez, főzéshez én is szívesen használom, mert remekül kiemeli az ízeket.
Sokak kedvenc illata, mert a hormonok kiegyensúlyozásával segít a stresszoldásban, jó kedvre derít és energizál.

 

 

Vadnarancs olaj – mediterrán kikapcsolódás

Ez pedig az én kedvenc illatom (Gergő), behunyom a szemem és máris egy buján virágzó narancsligetben sétálgatva találom magam vagy éppen a kedvenc mediterrán nyaralóhelyemen. Szürke, ködös reggeleken különösen nagy segítség a nap indításában, egy kis napsütést, vidámságot, életkedvet hoz a mindennapokba. Édes illata hangulatjavító és szorongásoldó hatású. De a bőség olajának is tartják, ami támogatja a kreativitást és segít az intimitás megélésében.

 

 

Borsmenta olaj – nyugodt éberség

Hűsítő, friss illata hangulatjavító, segít a koncentrálásban és a fókuszált munkavégzésben vagy tanulásban. Halántékon vagy tarkón bemaszírozva pedig oldja a feszültséget. Fokozhatja a mentális teljesítőképességet és a gátlásaink feloldásával segíthet az önkifejezésben is.
Inhalálva vagy párologtatóba csepegtetve is hatékonyan kezelhető vele az energiahiány és a fáradtság.

 

 

Melyik lesz a kedvenced?
Kérd az aroma próbacsomagot és próbáld ki mindet!

A megrendeléshez csak töltsd ki ezt a rövid űrlapot és felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük a szállítással kapcsolatos részleteket. Ezért kérünk, hogy add meg a telefonszámod, hogy ezt a lehető leggördülékenyebb módon megtehessük!

Ha bármi kérdésed van, írj nekünk üzenetet ezen az oldalon!

Arra viszont megkérünk, hogy ha regisztrált Doterra felhasználó vagy, ne kérd a próbacsomagot és ne jelentkezz az aromapartira! Köszönjük a megértésed.

Az adatkezelési szabályzatunkat itt tudod elolvasni.
Röviden: a spamet mi is utáljuk és soha nem adjuk ki adataid harmadik félnek. E-mail címed csak arra használjuk, hogy az átalad kért tájékoztatást elküldjünk részedre és a témával kapcsolatos marketingcélú ajánlatról tájékoztathassunk. Adataid törlését egyetlen gombnyomással kérheted rendszerünkben és nem küldjük tovább a gyorsabb gyógyulással kapcsolatos információkat részedre.