Rólunk

Beleszerettünk az esszenciális olajok mágikus erejébe…

1,5 évvel ezelőtt tértem haza 4 kis minta üveggel, megmondom őszintén félve, hogy a párom mit fog hozzá szólni. Kaptam is hideget-meleget, gondolta: “na megint bepalizták valami aktuális csodaszerrel” .

Hát így indult a kapcsolatunk az olajokkal, eleinte nem is sejtettük, hogy mekkora változást hoznak majd az életünkbe, és talán ahogy most te is, mi is fenntartásokkal kezeltük a hihetetlen hatásaikról szóló beszámolókat.

De érdekelt, mit tudnak, ezért elkezdtem használni a kis minta csomagot a javaslatok alapján: Reggelente még a kávé előtt egy pohár vízzel kezdtem a napot, amibe egy csepp citromolajat tettem, amit használtam a tenyerembe csepegtetve is, ha egy kicsit fel kellett dobni a hangulatom. Szintén inhaláltam a borsmentát, ha szükségem volt arra, hogy koncentrált és friss legyek. Esténként a talpamba masszíroztam a levendulát, hogy jobban aludjak (mert ezzel akkortájt voltak problémáim), nyáron pedig kiváló szúnyogriasztónak , illetve napozás után remek bőrnyugtatónak bizonyult.

Az igazi varázslat viszont a vadnarancs volt számomra. Édeskés illata azonnal egy mediterrán nyaralóhelyre repít, ami jól jön, ha egy kicsit kiszakadnék a monoton hétköznapokból.
Ezeket látva a párom, Szilvi is kedvet kapott és elkezdte átvenni ezeket a napi szokásokat, melyek ma már kész kis rituálék nálunk. Azt külön imádjuk, hogy az üvegcsék tartalma 100%-ban természetes, semmilyen ember által létrehozott anyagot nem tartalmaznak.

Fedezd fel te is a Föld ajándékait, rendelj aroma minta csomagot és tapasztald meg az esszenciális olajok különleges hatását!

Ha üzennél nekünk…